maandag 13 april 2009

Dive World Enschede 8 maart 2009

Andreas de Beer had ons in december al op dit 10 meter diepe indoor duikbassin in Enschede gewezen. Na een periode van agenda's overleggen en datums prikken, was het 8 maart dan eindelijk zover: Silt-out gaat naar Dive World.

Wij verzamelden 's ochtends vroeg bij Rik in Etten-Leur.
Barend's Ford werd volgegooid met dubbelsets en droogpakken en met z'n drieën vertrokken we naar het oosten van het land.
Na een lange maar comfortabele rit kwam dit unieke duikcentrum in zicht. Het wachten was vervolgens op Marco en Andreas en nadat ook zij waren gearriveerd, werden de uitrustingen met grote winkelwagens naar boven gebracht. De lange reis had iedereen een beetje hongerig gemaakt en dus werd eerst de lokale keuken geproefd.
Andreas had inmiddels een briefing gegeven en uitgelegd wat vandaag de bedoeling was. Hij zou ons gaan beoordelen op de basistechnieken die bij GUE-Fundamentals aan de orde zullen komen: basic 5, valve-drill, buoyancy, buddy-awareness en de zwemtechnieken.
Barend heeft hiervan het een en ander op video vastgelegd.



Na afloop en tussen de twee duiken in heeft Andreas ons feedback gegeven waarmee wij de komende maanden aan de slag kunnen.

Het was een leerzame dag die werd afgesloten met een gezonde maaltijd bij KFC.
Andreas bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten